Viktig information från TBK

Publicerat av admin den

Nu närmar sig Mottagningen vilket innebär att det för många börjar bli lite nervöst och mycket att hålla koll på. För att underlätta kommer därför en sammanfattning om var ni hittar information och hur ni går tillväga om ni har frågor.

• Facebook: Här hittar ni allt gällande Mottagningen. Det finns scheman för Mottagningen samt information om arr, sittningar och biljettsläpp med mera. Det finns en grupp för er på campus och en för er på distans så se till att ni går med i rätt!

• Hemsidan: Här finns information om era studier. Ni hittar schemat för studierna och det finns en flik med svar på de vanligaste frågorna. Den första dagen kommer ni att få massa information så oroa er inte om ni inte hittar precis allt.

• Discord: Här ställer ni frågor, diskuterar och samarbetar med klasskamrater, eller bestämmer tid och plats för att ses.

• Frågor: Börja först med att kolla på Facebook och hemsidan efter information. Hittar ni inte svar på er fråga så kan ni ställa frågan i Discord så att alla kan ta del av svaret, ni är antagligen inte de enda som undrar. Om det är något ni önskar ta privat så går det alltid bra att skriva till oss i första hand på messenger men även mail går bra.

Länkarna hittar ni här.

Kategorier: Socialamedier