Veckans planer!

Publicerat av admin den

OBS! Endast campusbasår.

Hej TB!
Hoppas ni har haft en toppenhelg! Imorgon drar vecka 3 av Mottagningen igång och här kommer en massa information om vad som kommer hända under veckan.

Imorgon är det dags för Mottagningens andra räknecafé. Anmälan till till den läggs ut senare idag, kl. 20:31.

tisdag tävlar några av våra fantastiska TB i NollpoQuarlen. Tyvärr kommer inga andra än de tävlande kunna vara på plats i år, men om ni fortfarande vill titta på tävlingen, vilket ni självklart vill, så kommer den livestreamas. Länk till livstreamen kommer läggas ut på tisdag förmiddag.

Togasittningen som går av stapeln på torsdag kommer ha sitt biljettsläpp tisdag den 31/8 kl.12.37 och biljetterna kommer sedan säljas, vid Ankaret, onsdag den 1/9 kl.17.14.
Klädkod: Toga (helst!)

Spelkvällen är på lördag och intresseanmälan till den kommer läggas ut på fredag den 3/9 kl.12:39. Arret kostar ingenting utan intresseanmälan är till för att vi inte ska bli för många. Mail kommer skickas ut samma kväll till de som fått en plats, kommer även säga till om det fortfarande finns platser över. (Ni får ta med egna spel, men vi har massvis på plats!)

Den traditionella Disneysittningen körs på söndag, 5/9. Biljettsläppet kommer ske på torsdag den 2/9 kl.12:38 och biljettförsäljningen sker på fredag den 3/9 kl.15.27, vid Hjärnan.

Visst sjöng Spexet bra på introsittningen, visst vill man se dem uppträda igen?! Då kommer ni inte vilja missa Spexets teaterföreställning 7/9. Intressekoll kommer ske den 31/8 12:01 via ett formulär och biljettförsäljningen kommer ske samtidigt som biljettförsäljningen av togasittningen, onsdag den 1/9 vid Hjärnan.

TBKramar
Curry

Kategorier: Uncategorized