Mottagningsvecka 4 - Aktiviteter och information

2018-09-08 14:47

Tyvärr börjar mottagningen lida mot sitt slut, men även den sista veckan så ska tekniskt basår vara sysselsatta av en mottagning, och här förljer den sista veckans aktiviteter.

Aktiviteter för tekniskt basår, kalendervecka 37, mottagningsvecka 4, läsvecka 2:

 

tisdag 11/9 - Räknekafé och PU-bio

Mottagningens tredje räknekafé hålls. Som vanligt är det bara att dyka upp och ta för sig av smörgåsar, kaffe, kakor och plugg. Vi kommer att hålla till i Svea 128 och Svea 226. Vi drar igång räknekaféet kl. 15 och håller på en bit in på kvällen.

PU-bio är ett koncept med billig bio som visar senaste toppfilmerna. Filmvisningen hålls av Programkommittén PU i kårhuset på Johanneberg i sal RunAn.
Filmen de visar denna gång är "Oceans eight", och det kostar ingenting för alla er på tekniskt basår! Filmen börjar kl. 19.00.

torsdag 13/9 - Soumi Sauna

Hej och hå, bastu för TB! Detta är mottagningens andra bastu, och denna gång besöker vi Finland för att ta oss an en sittning, bastubad och även lite vedhuggning.
Biljettpriset på Soumi Sauna är 130 kr. Dessa biljetter kan köpas den 11 september under lunchen i hus Saga. Anmälan till bastun öppnar den 10/9 kl. 12.33 här: tinyurl.com/TB18Sauna .
Bussen till härrydabastun går från Hjärnan, som vi samlas vid 15.01.
Glöm inte oömma långärmade kläder, badkläder samt att komma nyktra till bastun.

lördag 15/9 - Avslutningspub och Nollfinalen

Det sista arret på tekniskt basårs mottagning blir i Pub 11:an, där TBK håller öppet för gött pubhäng och förhäng innan Nollfinalen.
Missa inte denna pub, ty vi kommer att avslöja stora hemligheter om vilka de mystiska TBK egentligen är. Som bonus kommer det dessutom att finnas god dryck och gott sällskap.
Dörrarna till puben öppnar kl. 17.01 och vi har öppet hela kvällen!

Nollfinalen är FestU:s andra stora nattklubb under mottagningen. Biljetter till FestU kostar 120 kr, och TBK kommer att sälja ett antal av dessa biljetter öronmärkta för tekniskt basår måndagen den 10/9 kl. 12.01 i hus Saga.
Nollfinalen är i kårhuset på Johanneberg och är öppet 21.00 - 03.00.