Mottagningsvecka 3 - Aktiviteter och information

2018-09-02 14:51

Den tredje mottagningsveckan för tekniskt basår hoppas vi blir både rolig och spännande för alla.

För att förbereda inför den sista mottagningsveckan önskar vi även att ni som är intresserade av bastusittningen Soumi Sauna den 13/9 fyller i detta här: https://tinyurl.com/TB18SoumiSauna

Aktiviteter för tekniskt basår, kalendervecka 36, mottagningsvecka 3, läsvecka 1:

 

tisdag 4/9 - Räknekafé och PU-bio

Mottagningens andra räknekafé hålls. Som vanligt är det bara att dyka upp och ta för sig av smörgåsar, kaffe, kakor och plugg. Vi kommer att hålla till i Svea 129 och Svea 130. Vi drar igång räknekaféet kl. 15 och håller på en bit in på kvällen.

PU-bio är ett koncept med billig bio som visar senaste toppfilmerna. Filmvisningen hålls av
Programkommittén PU i kårhuset på Johanneberg i sal RunAn.
Filmen de visar denna gång är "Deadpool 2", och det kostar ingenting för alla er på tekniskt basår! Filmen börjar kl. 19.00.


onsdag 5/9 - Bob-spex

En föreställing med sång och teater som humoristiskt och med ett par alternativa historietolkningar berättar om en känd historisk personlighet.
Denna gång så presenterar Chalmersspexet Bob en pjäs om Geronimo. Föreställningen visas i sal RunAn på Johanneberg.
Om du inte köpte biljett från oss under föregående vecka så kan du i mån av plats köpa biljett en timme innan föreställningen börjar kl. 19.00.

 

torsdag 6/9 - Pubrunda

Denna kväll öppnar samtliga sektioner samt många chalmersrestauranger och caféer upp för läsperiodens pubrunda. Ta chansen att upptäcka vart din favoritburgare serveras, skråla med dina vänner till kareoke, förvånas över det rika ölsortimentet, skratta och förtjusas åt roliga studentuppfunna dryckesalternativ samt få gratis godis när kårvärdarna kommer förbi i sina gula jackor under kvällen. Några från TBK kommer att gå med under kvällen för de som vill prova på pubrundan med oss. TBK kommer att utgå från Pub 11:an. Starttid är 17.00 (på Pub 11:an 15.00), och platsen är Lindholmen och Johanneberg campus.

 

fredag 7/9 - Finsittning

Har du alltid drömt om att få gå på en sittning där vi byter ut pappersdukar till tygdukar, papptallrikar till riktigt porslin och burkdryck till druvdryck serverad i glas? Då ska du köpa en biljett till och komma på finsittning! Finsittningen kommer att hållas i Kalle Glader på campus Johanneberg, med närmsta hållplats Kapellplatsen. Sittningen börjar kl. 19.01. Biljetter kommer att kosta 170 kr eller 160 kr beroende på dryckesalternativ.
Biljettanmälan öppnar den 4/9 kl. 12.33, och görs via https://tinyurl.com/TB18Finsittning. Sedan kan de som fått biljett köpa den i hus Saga kl. 12.01 den 5/9.
Klädkod: Mörk kostym

 

söndag 9/9 - Disneysittning

Vill du gå på en sagolikt underbar sittning med tema Disney? Få chans att komma som din favoritdisneykaraktär till en sittning? Då ska du inte missa TBK:s Disneysittning!
Platsen för sittningen är GD-foajén, på campus Johanneberg. Sittningen kommer att börja kl. 17.31.
Biljetter kommer att kosta 100 kr eller 90 kr beroende på dryckesalternativ.
Biljettanmälan öppnar den 6/9 kl. 12.33 på https://tinyurl.com/TB18Disneysittning. Sedan hämtas biljetterna i hus Saga kl. 12.01 den 7/9.
Klädkod: Utklädsel med tema Disney