Mottagningsvecka 2 - Aktiviteter och information

2018-08-25 12:37

Även under mottagningens andra vecka tänkte TBK se till att ni som läser tekniskt basår inte blir sysslolösa! Här följer veckans aktiviteter.

Aktiviteter för tekniskt basår, kalendervecka 35, mottagningsvecka 2:

tisdag 28/8 - Lunchföreläsning med IAESTE och TBTBT:

På lunchen med start kl. 12.05 så kommer the International Association for the Exchange of Students for Technical Experience, eller förkortat IAESTE, att hålla i en föreläsning för tekniskt basår i föreläsningssal Gamma. Lunchföreläsningen kommer att handla om bland annat hur det är att arbeta utomlands och hur de kan hjälpa er med att få ett sådant jobb.
Ni behöver inte vara oroliga för att gå näringslösa om ni deltar på lunchföreläsningen. TBK kommer att bjuda de 50 första på plats på ett lättare lunchalternativ, och IAESTE bjuder på fika. Föreläsningssal Gamma ligger i hus Svea. Arrangemanget kommer tyvärr att platsbegränsas till ca. 90 deltagare då salen inte rymmer fler personer samtidigt.

 

TBTBT, som är förkortningen för Tekniskt Basårs Traditionella BrännbollsTurnering, kommer att gå av stapeln kl. 16.01 i Slottskogen. Närmaste hållplats är Linnéplatsen.
Det blir en fantastisk eftermiddag och kväll med brännboll, grillad mat, umgänge och skoj! Utöva återigen den klassiska skolidrottsgrenen, men nu med dina klasskompisar på tekniskt basår.
Arrangemanget kostar inget, men vi vill att ni anmäler intresse här så att vi kan dimensionera mängden mat vi tar med, med mera. tinyurl.com/TBBrannboll

onsdag 29/8 - Tivolit:

Mottagningskommitén (MK) anordnar ett fantastiskt spektakel uppe på campus Johanneberg som de kallar Tivolit. Hela campus förvandlas under några timmar till ett stort tivoli. Det är ingen avgift för att gå på detta arrangemang, och ni behöver inte anmäla er i förväg. Tivolit öppnar kl. 13 och håller öppet till 17.

Denna dag kommer vi också att sälja biljetter till Chalmersspexet Bob på lunchtid, som vi går på tillsammans under mottagningsvecka 3. Missa inte din chans att få biljett till en teater av och med studenter fylld med sång och andra skojigheter.

torsdag 30/8 - Spel & Sport:

Tycker du mer om brädspel, elektroniska spel eller att springa dig svettig över en plan i kampen om en boll? Denna kväll behöver du inte välja mellan de tre! Vi kommer att ha en drös brädspel, några tv-spel och en hel sporthall tillgänglig med diverse sportutrutsning till ert förfogande. Även snacks finns. Samlingslokal är GD-foajén på campus Johanneberg. Starttiden är 15.31.

fredag 31/8 - Vikingabastu:

Tekniskt basårs första besök i Chalmers härrydabastu blir i vikingarnas tecken. Med bussar får ni följa med till Chalmers egna bastu. Det blir vedhuggning och andra hederliga jobb, för att sedan övergå i en sittning. Kvällen avslutas såklart med skönt bastubad, och kanske ett dopp i sjön? TBK beivrar bad under berusning.
Lämplig utrustning är badkläder samt oömma, långärmade och långbenta kläder.

Allt detta till en kostnad av 130 kr. För biljett, anmäl er via bit.ly/TB18Vikingabastu den 29/8 kl. 12.33.

Observera att ni ska vara nyktra när ni kommer fram till Härryda.

Samling kl. 15.01 vid Hjärnan på Lindholmen.

lördag 1/9 - Nollkalaset:

FestU anordnar en enorm nattklubb i kårhuset på Johanneberg denna lördagkväll. Hela huset delas in i flera dansgolv och barer, och ljus och ljud blinkar och spelar musik som får er att dansa hela natten lång. Nollkalaset öppnar 21.00 och slutar 03.00.
Biljetter kostar 100 kr, och TBK kommer att sälja ett antal biljetter till Nollkalaset som är öronmärkta för tekniskt basår den 27/8 kl. 12. Köper ni inte av oss så kan ni köpa direkt av FestU den 27/8 kl. 12 i något av kårhusen (Lindholmen eller Johanneberg) samt den 28/8 på Johanneberg, men vi rekommenderar att ni köper biljetter av oss då alla kan köa till FestU:s kö, men bara ni till vår kö.