Mottagningsvecka 1 - Aktiviteter och information

2018-08-17 16:20

Länk till anmälningsformuläret för introsittningen: bit.ly/TB18Introsittning

 

Under den första veckan (och de tre efterföljande veckorna) tänkte vi i TBK anordna aktiviteter för er i tekniskt basår, närmare bestämt mottagningsaktiviteter. Här följer en lite närmare beskrivning av dessa aktiviteter.


Aktiviteter för tekniskt basår, kalendervecka 34, mottagningsvecka 1:

tisdag 21/8 - Välkomstdagen:

Denna dag går ni på er första föreläsning, som startar kl. 09.00 i salarna Babord och Styrbord. TBK kommer finnas på plats för att visa er vägen dit. Den första föreläsningen kommer att handla om vad det innebär att läsa tekniskt basår på Chalmers. När den föreläsningen är slut så kommer vi att leka lite lekar med er under förmiddagen, tills det kl. 11.00 är dags att hämta ut sina datorkonton och kårkort. Även vid den uthämtningen kommer TBK finnas på plats och se till att ni får alla era saker.

onsdag 22/8 - Välkomstdagtvå:

Efter att era lektioner är slut vid 15.00 så kommer vi och hämtar er ut till massa roliga lekar. Det kommer dessutom finnas möjlighet att köpa mat för en billig peng. Vi leker tills dess att ni tröttnar! Alla kommer att bli indelade i lekgrupper som går mellan olika stationer för att leka på respektive station. Detta är något ni inte vill missa (eller som vi säger på Chalmers: Kom igen, det blir kul)!

fredag 24/8 - Räknekafé:

Ett räknekafé är en plats där ni i lugn och ro får chansen att räkna tillsammans med era kursare, kaffe, smörgåsar, kakor och oss. Räknekaféet öppnar kl. 15 och stänger kl. 19, och kommer att hållas i Svea 129 och Svea 130. Kom förbi, slå dig ned, räkna en stund (eller häng och ha det bra) och avnjut lite av det helt gratis fikat som vi bjuder er på!

lördag 25/8 - Introsittning:

Detta blir er första sittning, och vi kommer även att på denna första chalmerska sittning någonsin att visa er hur just en sådan ska gå till! Den går av stapeln 19.01 i lokalen Kalle Glader, som ligger på campus Johanneberg. Närmaste hållplats med lokaltrafik är Kapellplatsen. Så kom som du är och förbered dig på en trerätters middag med massor av kul!

Till detta arragemang kommer vi att sälja biljetter, styckpris 80 kr. Innan själva försäljningen som kommer att ske 23/8 lunchtid i hus Saga, så måste ni fylla i ett anmälningsformulär. Vi använder anmälningsformulär för att ni ska slippa köa ifall ni inte får en biljett. Anmälningsformuläret öppnar kl. 12.33 den 22/8.

Alla våra arrangemang med biljettförsäljning kommer att gå till på samma vis.