Introsittning 24/8-2019

2019-08-20 17:02

Introsittningen är Mottagningens första sittning! Precis som det låter på namnet är denna sittning till för att ge er en introduktion till vad en sittning är och hur den går till!

Sittningen börjar 18.01 i Kalle Glader, som ligger vid campus Johanneberg. Hit tar ni er lättast med buss 16 till hållplats Kapellplatsen ifrån vilken vi kommer visa vägen till sittningslokalen. Klädkoden är självklart TB-tröjan.

Biljetterna kostar 75/80 kr utan/med alkohol. I biljettpriset ingår mat, fördrink och punsch. Biljettförsäljning kommer ske torsdag 22/8 klockan 12.30 vid Hjärnan. Det finns 100 platser och det är först till kvarn som gäller.

På plats innan sittningen kommer det att säljas dryckesbiljetter vid ingången som sedan löses in mot dryck under sittningen. Max fyra per person. Dryckesbiljetterna kommer endast att säljas vid insläppet, alltså inte under resten av sittningen.

OBS: på detta arr kommer det finnas alkohol. Det är TBK som sköter serveringen av den och det är alltså INTE tillåtet att ta med egen alkohol.