Infolunch, aspning 2.0 - nu eller aldrig!

2020-02-20 19:02

Missade du första aspningen, eller är du bara taggad på att sitta i förening? Ta då chansen och kom på vår aspning 2.0!!

På torsdag (27/2) kommer vi att ha infolunch på campus Johanneberg och campus Lindholmen (info om plats för respektive campus finner du längre ner). Vi kommer att hålla en kort presentation av föreningen där vi berättar vad vi gör och vilka vi är. Vi kommer även att gå igenom vad för roligt som kommer att hända under aspningen. Självklart kommer det även finnas tid att ställa frågor och att bara ha det allmänt trevligt!

Men om du inte har någon koll på vad TBK gör, så kan man kort säga att vår huvudsakliga uppgift är att arrangera mottagning för de nya studenterna på tekniskt basår. Det kommer lätt att bli några av de roligaste och mest minnesvärda veckorna i ditt liv, så missa inte möjligheten att bli en del av denna härliga gemenskap!

För att aspa och söka TBK behöver man INTE ha gått tekniskt basår. Eftersom TBK är en kårförening får alla som är medlemmar i Chalmers studentkår söka. Tänk vad bra! Genom åren har det varit blandat. Nu senast har hälften av oss gått tekniskt basår och hälften har inte gjort det, man har lika roligt oavsett!

Och det är nu eller aldrig som gäller. Utan dig kommer vi inte kunna fortsätta, så vänta inte med att söka för detta kan vara sista chansen!

Så värm din matlåda, dra med dina kompisar och kom och häng med oss på lunchen! :)

TBKramar

 

Tid: 12.00 - 13.00

Plats (Johanneberg): FL71

Plats (Lindholmen): Jupiter 122

 

Passa på att gå med i aspgruppen på facebook också https://www.facebook.com/groups/TBKAspning2020/