Välkommen till hemsidan under mottagningen 2018.

2018-07-31 20:18

Hej, du som ska läsa tekniskt basår nu till hösten! Först och främst: Grattis! Du har gjort ett klokt val.

 

Denna hemsida kommer att vara utgångspunkten för information från oss i TBK (Tekniskt Basårs Kårförening) till er i TB (Tekniskt Basår) nu under mottagningen men även resten av året. Här på hemsidan kommer det att publiceras sammanfattande och nödvändig information om arrangemang. Detta kan innefatta exempelvis om och hur mycket något kostar, hur du anmäler dig och om det behövs även hur du betalar, vart detta något äger rum o.s.v.

I mån av tid kommer även bilder från vissa arrangemang att laddas upp kontinuerligt, under fliken "bilder och filmer". Det är självklart valfritt om du vill vara med på bild eller inte. Prata med någon av oss i TBK så hjälper vi dig!

Om du vill ha ännu mer information och komma i kontakt med dina klasskompisar så kan du gå med i facebookgruppen. Använder du instagram så finns vi även där. Men notera att varken facebook eller instagram kommer att vara nödvändigt (men dock kul) för att hänga med i det som händer. Sen är det självklart bara att prata med någon av oss i TBK när du vill!

 

TBKramar önskar TBK 2018 alla TB!