Finalsittning - Biljetter HÄR

2018-05-06 16:07

Extra biljettförsäljning: Onsdag, 16/5, 12.33, HC-entrén.

 
Hej alla fantasiska basårsstudenter!

Snart är ert år som tekniskt basår-studenter slut, men innan dess kommer något fenomenalt att hända, nämligen finalsittningen.

Vad är finalsittningen, frågar du dig kanske? Jo, det är en spektakulär sittning som inträffar den tjugonde maj tvåtusenarton.

Ta på dig dina stiligaste kläder, i klädkodspråk kallad mörk kostym, och anländ utanför Kalle Glader med valfritt färdmedel ett par minuter över fem, så löser TBK resten.

Biljettinformation:

För att kunna köpa biljett till finalsittningen behöver du först anmäla dig via ett online-formulär. Länk: bit.ly/FinalsittningTB2018

Formuläret öppnas kl. 9.51 den 14/5, och för att säkra en biljett behöver du då vara redo att fylla i formuläret.

Om du får biljett kommer du att bli meddelad om detta innan kl. 12.33 den 14/5, då du kommer att kunna betala för biljetten på campus Johanneberg, i HC-entrén. Du behöver då även ha med dig ditt kårkort och legitimation. Om du inte fick biljett, kontakta oss så meddelar vi dig om det dyker upp extra platser.

Egna gückel:

Skriv till oss på facebook eller mejla oss din idé, senast den 10/5.

Eftersom detta är en finsittning så rekommenderas tacktal, (seriösare) sångframträdanden eller dylikt. Eller, med andra ord, har du något fint att framföra, så passar det på finsittningen. Vi kan inte garantera att alla får göra det dem önskar på grund av sittningens schemaläggning.

tl/dr;

Finalsittning - 20/5

Biljetter släpps 14/5 9.51 online

Det är finsittning, pris 170 kr eller 180 kr (utan alkohol eller med alkohol)