Mottagningen & Biljetter

Publicerat av admin den

Obs! Nedan gäller bara campusbasåret, inte distans.

Hej TB!

Nu kickar Mottagningen snart igång! Nedan följer lite information om hur det kommer att fungera. Det finns även en kort version längre ner!


Lång text:
På grund av coronarestriktioner kommer det att vara ett begränsat antal biljetter till varje arrangemang. Även räknecafèer och rundvandringar osv. Detta är för att vi inte vara för många enligt FHM och måste upprätta deltagarlistor för uppföljning vid eventuell smittspridning. Biljettförsäljningen kommer att ske via Google Forms, länkarna kommer att läggas ut i Facebookgruppen och på vår hemsida www.tbkchalmers.se. Länkar till biljettförsäljningen till respektive arr kommer att släppas några dagar i förväg, andra samma dag.

Vissa arrangemang har biljettpriser, andra arr är gratis. Till de med pris måste man betala sin biljett på plats. Därför kommer det att stå en tid och plats du måste kunna befinna dig på för att kunna betala din biljett för att få behålla den. Du MÅSTE vara där vid angiven tid, det går inte att lösa på något annat sätt. Annars går biljetten till någon annan. Betalning sker endast via swish.

OBS! För att ni inte ska känna er pressade att gå på arr ni betalat för kommer biljettpriset att återbetalas vid sjukdom. Hör av dig till oss om det skulle ske.

Jag vill påminna om att ALLT är frivilligt och du ska ALDRIG känna dig tvungen att göra något som du inte känner dig bekväm med. Prata gärna med oss arrangörer i TBK om du upplever något negativt.
Kort summering för de som inte orkar läsa allt:
1. Det kommer att vara biljettförsäljning till ALLT via Google Forms.
2. Biljettförsäljningslänkar kommer att komma i vår Facebookgrupp och hemsida.
3. Vissa arr kommer att ha ett begränsat antal biljetter.
4. Vissa sittningar kommer att ska i två omgångar för att fler ska få gå. En sittning kan till exempel vara mellan 1700-1900 och den andra mellan 1900-2100.
5. Vi kommer att göra allt vi kan för att alla ska få gå på lika många arr och på så många som möjligt.
6. Om du blir sjuk får du tillbaka pengarna för de biljetter som kostar.


Kom igen, det blir kul!
TBKramar,
Wind
Ordförande

Kategorier: Uncategorized