Kvällens pub & info om Chartersittningen

Publicerat av admin den

OBS!! Endast campusbasår.

Heeej TB! Nedan följer info om Puben ikväll och om biljettsläpp till Chartersittningen (aka ”bunkersittning”) som hålls på fredag! OBS!! Ny tid för biljettsläpp, se nedan.

Kvällens pub:

Ikväll håller vi som sagt pub i 11:an, den ligger i huset Svea. Man går in utifrån huset, mittemot huset Jupiter. Det säljs inga biljetter och det kommer att vara ett begränsat antal platser inne i puben, så var beredd på att puben kanske är full när du kommer dit och att det kan ta lång tid innan du blir insläppt!! Vi kommer att hålla ett litet quizz ikväll. Puben öppnar 1503 och har öppet till 0000. Obligatoriskt att du tar med legitimation till detta, och du får inte ta med egen dryck in i puben.

Chartersittning:

Vill du också se Wind i en bikiniöverdel? Eller kanske bara vill gå på sittning? Idag klockan (OBS!! ny tid!!) 1256 släpper vi biljetterna till Chartersittningen i Facebookgruppen och hemsidan!

Chartersittning (aka bunkersittning)
Tema: Charter/utomlands
Klädkod: Hawaiiskjorta, bastkjol, simfötter osv…ni förstår
Sittning 1: 1700-1900
Sittning 2: 2000-2200
Pris: 55 kr alkoholfritt / 65 kr med alkohol
Plats: Lokalen ”Bunkern” i källaren i huset Jupiter på Lindholmen
Biljetterna MÅSTE betalas på plats 26/8 klockan 1518 via swish, vi kommer att sitta vid Hjärnan. Annars går din biljett till någon annan.

Kategorier: Uncategorized