Info om kommande arr

Publicerat av admin den

OBS! Gäller endast campusbasår.

Hej TB!
Grymt häfvt igår!

Vi har märkt och hört att senaste veckans biljettsläpp varit lite kom hastiga och snabba. Vi tänker därför att vi teasar när vi ska ha biljettsläpp kommande veckan så ni inte behöver vara förvirrade. Vi tänker detta kommer underlätta lite för ni som är taggade att gå men inte vill kolla facebook och hemsidan varje kvart!

Biljetter för TBTBT 24/8 (brännbollsturneringen) kommer släppas 23/8 kl 17:13 och biljetterna skickas ut samma kväll. Vi hör av oss när vi skickat ut dom.

För Quizpuben 25/8 är det inga biljetter, men man måste fylla i deltagarlista. Det gör man i entrén. Och inte innan! Det får vara max 43 personer i puben samtidigt.

Det blir ingen bastu på grund av pandemin, men vi kommer att hålla en sittning på Lindholmen istället. Biljetter släpps onsdag 25/8 12:32. Biljetterna MÅSTE betalas på plats 26/8 klockan 1518 via swish, vi kommer att sitta vid Hjärnan.

Och på Lördagen (där FestU skulle vara) är det nu istället en pub i 11:an på Lindolmen. Inga biljetter, men man måste fylla i deltagarlistan i entrén. Det får vara max 43 personer i puben samtidigt.

För nästa räknekafé 30/8 kommer anmälan att skickas ut 29/8 kl. 1601.

På söndag kommer ett liknande inlägg med kommande veckas planer!

TBKramar,
TBK 21

Kategorier: Uncategorized