Femkamp & viktig info

Publicerat av admin den

Hej TB!

Superkul att se några av er igår på den sena introsittningen, även om jag bara stack in huvudet!

Här kommer lite information om kåravgift och Femkampen!

Tråkiga först:
Det är dags att betala kåravgiften! Det är OBLIGATORISKT att betala denna för att få skriva tentamen. Förhoppningsvis har ni fått en faktura på mail redan nu, men jag tycker att det är enklast att gå in på https://medlem.chalmersstudentkar.se/karavgift/. Betala fakturan som finns där. När allt är färdigt ska den ligga på samma sida fast under ”Betalda avier” och du ska ha fått ett kvitto på mailen.

Det är INTE kul att kvällen innan tenta inse att man glömt att betala, så jag rekommenderar starkt att ni gör det på direkten. Om du har frågor gällande din medlemsavgift (saknar avi, osäker på hur du ska betala etc.), vänligen kontakta Kårservice på desk@chalmersstudentkar.se

Halvkul:
Vi har supermycket att göra nu så därför tar det längre tid innan i får svar på era frågor. Snabbast går om ni skriver er fråga i discord. Förhoppningsvis har någon av dina kurskamrater svar på din fråga, annars ser alla i TBK det och svarar så fort som möjligt. Att skicka mail till enbart Wind/ordförande går långsammast.

Halvkul 2.0:
Kårkort som inte hämtats ännu kommer att kunna hämtas ut från Kårservice på campus Johanneberg från och med måndag. OM du har gått ett program på Chalmers tidigare eller hoppat av ett program på Chalmers får du inget nytt kårkort. Leta upp ditt gamla eller kontakta kårservice om du inte hittar det.

Nu det roliga (gäller endast campusbasår):

Idag klockan 1716 släpper vi biljetterna till Femkampen!

De släpps här facebookgruppen och på hemsidan som vanligt. Priset för arret är gratis ?

Femkampen startar kl 1501 i Slottsskogen, Azaleadalen på lördag och pågår till 18-19 tiden ungefär.
Det kommer att finnas möjlighet att köpa hamburgare, oömma kläder gäller då vissa aktiviteter är aningen fysiska.
Biljetterna kommer att skickas ut ikväll någon gång ?

Kom igen, det blir kul!

TBKramar,
Wind

Kategorier: Uncategorized