Om oss

Ordförande Atlas

Ordförande går på olika möten med andra föreningar och Chalmers studentkår, han är TBK's ledstjärna och ser till att alla vet vad de har för uppgifter och att dessa sköts ordentligt. Han jobbar nära med kassören för att hålla ordning på föreningens ekonomi, och är huvudansvarig för allting vi gör för er.
Mail: ordftbk(at)gmail.com

Kassör Vipp$

Kassören arbetar tillsammans med Ordförande och ansvarar huvudsakligen för föreningens ekonomi. Han sätter årsbudgeten, och alla budgetar för aktiviteter, arrangemang och sittningar, samt ser till att de hålls. Han ansvarar för alla inköp föreningen gör och kan ses med sina många kreditkort på campus.
Mail: tbkkassor(at)gmail.com

Mäklare Hiro

Mäklaren kan Chalmers ut och in, och håller koll på allting där salar är involverade inför alla arrangemang. Han bokar lokaler för alla sittningar, räknecaféer och möten som TB och TBK kan behöva och festanmäler eventuella lokaler så att allting går precis rätt till. Han är även ansvarig att TBK's föreningsrum hålls fräscht och snyggt under året som går.
Mail: maklaretbk(at)gmail.com

Logistiker Kaylee

Logistikern ansvarar för alla transporter som kan behövas under åren, så som bussar åt TB för att de ska kunna ta sig till alla roliga arrangemang, men även så att TBK kan få allt material de behöver på olika platser runt om Göteborg. Hon styr även förrådet och dess inventarie med järnhand och har stenkoll på allting som finns (och inte finns) därinne.

Infochef Willow

Infochefen är ansvarig för alla affischer, uppdatering av hemsidan, Facebook och Instagram. Ni kommer se henne ofta online när hon surfar omkring, men även IRL då hon även tillsammans med Humorsmeden är ansvarig för olika Infogückel inför sittningar. Förutom när hon inte kan närvara kommer det vara henne som ni hör ifrån på de olika digitala medierna som mejl eller meddelanden.

Kock Gordie

Kocken har ett otroligt viktigt arbete, hon planerar menyn, inhandling och ser till att matlagningen blir perfekt. Hon sätter tillsammans med Kassören matbudgeten för alla arrangeman och hon ser till att inga oskyldiga knivar skadas i köksarbetet. Hon sätter lätt människor på plats om det behövs, och hon har koll i köket som en gudinna, och finns alltid där för TB.

Hovmästare Forrest

Hovmästaren ansvarar för planering, inhandling och servering av all dryck, både alkholhaltig och alkoholfri, samt ansvarar huvudsakligen för matserveringen under sittningar. Han är allas vår drinkmästare, och vet när och till vilken mat du ska dricka Chardonnay, Kozel eller San Pellegrino(Italienskt mineralvatten). Han har redan lärt sig mycket från sina föregångare, och ämnar lära sig allting som går om drycker under året!

Humorsmed Ray

Humorsmeden har som uppgift att ordna gückel och lekar till arrangemang och sammankomster. Han är dessutom dekorationsansvarig för alla lokaler, och sen-ankomstansvarig, dvs att han tar hand om de studenter som blir antagna sent till programmet. Han är menad att göra alla situationer, vilka de än må vara, till roliga och underhållande. Han ska alltså vara så fånig eller tråkig att allt annat i jämförelse är rena festen! Mycket infogückel tillsammans med Infochefen och ett och annat teaterstycke på sittningar är vad ni kan förvänta er under året.